Salutari tuturor!

Forum dedicat pentru limba Română.
Post Reply
ElectroX
New User
New User
Reactions score: 0
Game Nickname: ElectroX
Character: Warrior

Salutari tuturor!

Post by ElectroX »

Va salut pe toti! Ma bucur ca dupa atatia ani sa revin la jocul ce mi-a marcat copilaria, cred ca prima data cand am luat contact cu Metin2 aveam 12 ( 2012 ) ani si jucam pe Metin2 UK sau EN, nu mai tin minte diferenta, stiu ca era un server de US si unul de Marea Britanie :?

Transmit sincere felicitari echipei care a creat nu numai acest server, cat si un site+forum care reprezinta foarte bine acea era de inceput a Metin-ului :D pe care cu totii ne-o dorim din moment ce ajungem aici. De dragul nostalgiei si lipsa de "pokemoni" cum am vazut ca se spune mai nou. Tot ce pot sa va zic este ca m-am lasat de acest joc undeva in 2015, intervenind alte jocuri stil MMORPG. Dar...Metin2 ramane Metin2 :D

Nu sunt mare fan Discord, dar pentru voi imi fac cont ca sa fiu cat mai implicat in tot ce tine de acest server, oricand pot ajuta, promit ca o voi face :!:

OFF-TOPIC: Ca sa nu mai creez un post separat, cer scuze de la Admini si scriu aici direct ca exista un bug la afisarea level-ului langa nume, daca de ex joci continuu de la Lv3 la Lv5, 5-u nu se schimba pana cand nu mori, in schimb este afisat in panoul caracterului ( apasand C ). Sper sa fie un easy fix.
Glad to be back :)
BuLaN
Server Administrator
Server Administrator
Reactions score: 2
Discord: okami_ro
Game Nickname: [SA]Okami
Kingdom: Jinno
Character: Sura
Guild: ///M

Re: Salutari tuturor!

Post by BuLaN »

ElectroX wrote: Mon Jan 30, 2023 10:52 pm Va salut pe toti! Ma bucur ca dupa atatia ani sa revin la jocul ce mi-a marcat copilaria, cred ca prima data cand am luat contact cu Metin2 aveam 12 ( 2012 ) ani si jucam pe Metin2 UK sau EN, nu mai tin minte diferenta, stiu ca era un server de US si unul de Marea Britanie :?

Transmit sincere felicitari echipei care a creat nu numai acest server, cat si un site+forum care reprezinta foarte bine acea era de inceput a Metin-ului :D pe care cu totii ne-o dorim din moment ce ajungem aici. De dragul nostalgiei si lipsa de "pokemoni" cum am vazut ca se spune mai nou. Tot ce pot sa va zic este ca m-am lasat de acest joc undeva in 2015, intervenind alte jocuri stil MMORPG. Dar...Metin2 ramane Metin2 :D

Nu sunt mare fan Discord, dar pentru voi imi fac cont ca sa fiu cat mai implicat in tot ce tine de acest server, oricand pot ajuta, promit ca o voi face :!:

OFF-TOPIC: Ca sa nu mai creez un post separat, cer scuze de la Admini si scriu aici direct ca exista un bug la afisarea level-ului langa nume, daca de ex joci continuu de la Lv3 la Lv5, 5-u nu se schimba pana cand nu mori, in schimb este afisat in panoul caracterului ( apasand C ). Sper sa fie un easy fix.
Bun venit înapoi și mulțumim de report, o să aruncăm o privire la următoarea mentenanță, sperăm să ai parte de multă distracție pe Old Metin2 și să auzim numai de bine!

Spor la joc.

Cu drag,
BuLaN
I'm very friendly, but ToS and Rules are for everyone.
Post Reply