PVM EXTREME ?

Forum dedicat pentru limba Română.
Post Reply
anymaxx333
New User
New User
Reactions score: 0

PVM EXTREME ?

Post by anymaxx333 »

Salut tocmai ce am intrat pe server (teste) am sa spun niste pareri
-Spawn prea hardcore adica sabie +0 si 3 licori mi se pare exsagerat (se poate macar echipament +6 si 200 de licori)+ cufar ucenic care exista si pe oficial chiar
-Nu arata lvl langa nume ceea ce e foarte naspa...
-Ar trebui sa pui ratele mai mari sa putem creste in beta repede daca vedem vreun bug sau ceva sa putem raporta
-M-am uitat si peste item shop e foarte ok dar totusi ar trebui un PET
-Ideea de server clasic incanta pe multa lume aduce nostalgie etc..dar trebuie sa iei in considerare anumite aspecte legate de gameplay de ex Nu stiu cine are chef sincer in 2022 sa faca misiuni de cal :roll: acuma nu zic sa dai cal armat la lvl 1 dar sa trebuiasca sa bati pt medalii dar sa nu fie cu misiuni e ceva penibil din punctul meu de vedere
Per total noi suntem o breasla de 15-20 de oameni care vrem sa intram pe server dar nici nu vrem sa stam 4 luni sa facem lvl 90 :lol:
Ca raspuns te rog sa imi spui daca e un pvm HARDCORE :? sa stim si noi sa nu asteptam degeaba ps( ne plac pvm urile hard dar facute cu cap )
BuLaN
Server Administrator
Server Administrator
Reactions score: 2
Discord: okami_ro
Game Nickname: [SA]Okami
Kingdom: Jinno
Character: Sura
Guild: ///M

Re: PVM EXTREME ?

Post by BuLaN »

Salut,
Ideea acestui server este de a păstra un gameplay original, de aceea nu au fost făcute schimbări.
OldMetin2 se diferențiază tocmai prin faptul că nu am intervenit deloc asupra jocului. Deoarece luptăm să păstrăm o experiență cât mai autentică nu vom aduce modificări asupra serverului prea curând.

Acest topic va fi mutat în categoria Other Languages > Română.
Dacă aveți și alte întrebări, le aștept cu mare drag.

Toată stima,
Administrația.
I'm very friendly, but ToS and Rules are for everyone.
anymaxx333
New User
New User
Reactions score: 0

Post by anymaxx333 »

Lasand la o parte noi oricum o sa intram pe server ca ne place mult suntem cam 15 Breasla Spartans :)
O singura chestie ne-ar place mult sa fie pus lvl inainte de nume arata mult mai bine si mai profi ...in rest respactam ideea serverului si deabia astaptam data de 27
BuLaN
Server Administrator
Server Administrator
Reactions score: 2
Discord: okami_ro
Game Nickname: [SA]Okami
Kingdom: Jinno
Character: Sura
Guild: ///M

Post by BuLaN »

anymaxx333 wrote: Mon Jan 23, 2023 11:04 am Lasand la o parte noi oricum o sa intram pe server ca ne place mult suntem cam 15 Breasla Spartans :)
O singura chestie ne-ar place mult sa fie pus lvl inainte de nume arata mult mai bine si mai profi ...in rest respactam ideea serverului si deabia astaptam data de 27
Voi adăuga nivelul înaintea numelui astăzi, până la deschidere va fi afișat.
Vă aștept cu drag pe server!
I'm very friendly, but ToS and Rules are for everyone.
Post Reply